Minicamping Boerenhof

 

Fam. De Maertelaere

Provincialeweg 29

4503 GD GROEDE (Boerenhol)

(+31) (0) 117 38 16 71

info@minicampingboerenhof.nl

www.minicampingboerenhof.nl

9: Veerboot naar Walcheren

Met de veerboot naar Walcheren. De pont brengt u van Breskens naar Vlissingen. Waar u te voet Vlissingen verkent, met de trein naar Middelburg reist, of door de duinen van Walcheren fietst. In de zomer vaart de boot ieder half uur tussenBreskens en Vlissingen. U kunt te voet of met de fiets naar de overkant. Kijk hier voor de vaartijden.

 

Vlissingen

Bezoek in Vlissingen hetArsenaaleen maritieme familie attractie.Reptielenzoo Iguana, in subtropische serres zijn ruim 500 levende reptielen, amfibieën en insekten te zien. In hetmuZEEumontdekt u de Zeeuwse maritieme geschiedenis. Voor de kinderen zijn er informatieve spelletjes. Via de Rammekensroute bereikt u hetFort Rammekens, het het oudste nog bestaande zeefort in West-Europa met verschillende exposities. Ter afsluiting van de dag kunt u nog winkelen in het centrum. Foto: De heer Van Putten

 

Middelburg

Het stadhuis van Middelburg is gebouwd volgens de stijl van de Vlaamse laat-gotiek. De Abdijtoren Lange Jan is 89 meter hoog en de 207 tellende trap is te beklimmen voor een prachtige uitzicht. In het Abdij zit ook hetZeeuws Museum. Aan de rand van Middelburg ligt familiepretparkMini Mundien het voormalig Minatuur Walcheren, is daarnaast gevestigd. U kunt rondvaarten doen in Middelburg of op het Veerse meer. Middelburg leent zich verder ook prima voor een dagje shoppen.

 

Oostkapelle

Terra Maris, letterlijk land van de zee. Een afwisselende tentoonstelling neemt u mee door de geschiedenis van het Zeeuwse landschap en laat je de rijk gevarieerde Zeeuwse natuur zien, van aalscholver tot zeekraal. Een 2,5 hectare grote landschapstuin is onderdeel van het museum.

 

Domburg

Domburg is de oudste badplaats aan de Walcherse kust, schilderachtig en mondain. Het centrum telt vele terrasjes, restaurants en exclusieve winkels. In Domburg zijn de winkels het gehele jaar 7 dagen per week open.

 

 

Top 10 Activiteiten Zeeuws-Vlaanderen

  1. Beleef zee & strand
  2. Geniet van Groede
  3. Fiets door de Zeeuwse polders
  4. Bezoek Breskens
  5. Zeehonden kijken op de Hooge Platen
  6. Winkelen in Sluis
  7. Bewonder Brugge
  8. Bezoek een boerderij
  9. Met de veerboot naar Walcheren
  10. Plopsaland & Dolfinarium

CORONAVIRUS

Lees hier meer over de maatregelen die wij nemen vanwege het Coronavirus

Vanaf 1 juni 2021 willen we de maatregelen versoepelen.

.

 

Seizoen 2022

Maandag 10 januari 2022 starten we met reserveren voor kampeerseizoen 2022. 
Heeft u tussentijds vragen? Stuur ons gerust een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Met vriendelijke groet,
Familie de Maertelaere

.

.

Coronaproof uitjes

In deze bijzondere tijd zijn de uitstapjes anders. Maar toch kan er nog veel! U kunt hier zeker nog genieten van uw vakantie. Wij hebben voor u een overzicht gemaakt van uitstapjes in West Zeeuws-Vlaanderen die u nog veilig kunt doen! Bekijk hier de Coronaproof uitjes.

.

/** * * */ /**Mini Zoek en Boek **/