Minicamping Boerenhof

 

Fam. De Maertelaere

Provincialeweg 29

4503 GD GROEDE (Boerenhol)

(+31) (0) 117 38 16 71

info@minicampingboerenhof.nl

www.minicampingboerenhof.nl

Waterdunen

Vlakbij de camping wordt een nieuw natuurgebied aangelegd: Waterdunen. Een gebied van 350 hectare tussen Groede en Breskens in en ten noorden van onze minicamping. Een deel van het natuurgebied zal toegankelijk zijn voor toeristen een ander deel is speciaal voor de kustvogels. Er zal ook geexperminteerd worden met aquacultuur. 

 

Eb & vloed

Bijzonder aan Waterdunen is het getij. Het water in het natuurgebied wordt binnengelaten vanaf de Westerschelde en kent ook eb en vloed. Het landschap bevat straks schorren, slikken en kreken en het verandert onder invloed van het getij continu. Net zoals het Zwin en het land van Saeftinghe. Dit maakt het gebied aantrekkelijk voor vogels.

 

Zilte natuur

Het water van de Westerschelde is zout en daardoor ontstaat er een zilt gebied met zijn kenmerkende bloemen en planten

 

Wandel-, fiets- en ruiterpaden

Er worden ook wandel-, fiets- en ruiterpaden aangelegd zodat u het natuurgebied zelf kunt beleven. Hemelsbreed ligt onze camping maar enkele honderen meters van Waterdunen vandaan. U moet wel een kleine lus maken om het te bereiken.

 

CORONAVIRUS

Lees hier meer over de maatregelen die wij nemen vanwege het Coronavirus

Vanaf 1 juni 2021 willen we de maatregelen versoepelen.

.

 

Seizoen 2022

Maandag 10 januari 2022 starten we met reserveren voor kampeerseizoen 2022. 
Heeft u tussentijds vragen? Stuur ons gerust een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Met vriendelijke groet,
Familie de Maertelaere

.

.

Coronaproof uitjes

In deze bijzondere tijd zijn de uitstapjes anders. Maar toch kan er nog veel! U kunt hier zeker nog genieten van uw vakantie. Wij hebben voor u een overzicht gemaakt van uitstapjes in West Zeeuws-Vlaanderen die u nog veilig kunt doen! Bekijk hier de Coronaproof uitjes.

.

/** * * */ /**Mini Zoek en Boek **/