Minicamping Boerenhof

 

Fam. De Maertelaere

Provincialeweg 29

4503 GD GROEDE (Boerenhol)

(+31) (0) 117 38 16 71

info@minicampingboerenhof.nl

www.minicampingboerenhof.nl

Boerderij

Eind jaren zeventig hebben wij het bedrijf overgenomen van Peter zijn ouders. Wij hebben het akkerbouwbedrijf voortgezet en telen voornamelijk aardappels, uien, tarwe en suikerbieten. Maar we hebben ook al graszaad, vlas en bruine bonen gehad. Ieder jaar is het bouwplan met de gewassen anders. Daarnaast doen we loonwerk voor collegaboeren in de buurt.
 
Eind juli, begin augustus wordt de tarwe gecombined. Met een grote maaidorser rijden we dan zelf de tarwe af, die met wagens naar de graanhandel wordt gebracht. Waarna het stro tot grote pakken wordt geperst. Dit stro wordt verkocht aan veeboeren.
 
De aardappelen en uien worden in september en oktober gerooid en geladen. Op de boerderij zijn er loodsen waar de uien en aardappelen worden bewaard, voordat ze naar de handelaar of fabriek gaan. De aardappelen worden speciaal geteeld voor frietjes. Als u in september of oktober bij ons kampeert, is er een kans dat u het oogsten kunt zien. De suikerbieten worden later in het najaar gerooid.

 

Aardappelen rooienTarwe oogsten

 

CORONAVIRUS

Lees hier meer over de maatregelen die wij nemen vanwege het Coronavirus

Vanaf 1 juni 2021 willen we de maatregelen versoepelen.

.

 

Seizoen 2022

Maandag 10 januari 2022 starten we met reserveren voor kampeerseizoen 2022. 
Heeft u tussentijds vragen? Stuur ons gerust een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Met vriendelijke groet,
Familie de Maertelaere

.

.

Coronaproof uitjes

In deze bijzondere tijd zijn de uitstapjes anders. Maar toch kan er nog veel! U kunt hier zeker nog genieten van uw vakantie. Wij hebben voor u een overzicht gemaakt van uitstapjes in West Zeeuws-Vlaanderen die u nog veilig kunt doen! Bekijk hier de Coronaproof uitjes.

.

/** * * */ /**Mini Zoek en Boek **/