Minicamping Boerenhof

 

Fam. De Maertelaere

Provincialeweg 29

4503 GD GROEDE (Boerenhol)

(+31) (0) 117 38 16 71

info@minicampingboerenhof.nl

www.minicampingboerenhof.nl

Boerderij

Eind jaren zeventig hebben wij het bedrijf overgenomen van Peter zijn ouders. Wij hebben het akkerbouwbedrijf voortgezet en telen voornamelijk aardappels, uien, tarwe en suikerbieten. Maar we hebben ook al graszaad, vlas en bruine bonen gehad. Ieder jaar is het bouwplan met de gewassen anders. Daarnaast doen we loonwerk voor collegaboeren in de buurt.
 
Eind juli, begin augustus wordt de tarwe gecombined. Met een grote maaidorser rijden we dan zelf de tarwe af, die met wagens naar de graanhandel wordt gebracht. Waarna het stro tot grote pakken wordt geperst. Dit stro wordt verkocht aan veeboeren.
 
De aardappelen en uien worden in september en oktober gerooid en geladen. Op de boerderij zijn er loodsen waar de uien en aardappelen worden bewaard, voordat ze naar de handelaar of fabriek gaan. De aardappelen worden speciaal geteeld voor frietjes. Als u in september of oktober bij ons kampeert, is er een kans dat u het oogsten kunt zien. De suikerbieten worden later in het najaar gerooid.

 

Aardappelen rooienTarwe oogsten

 

Gesloten tot 10 mei 2020

Vanwege de Coronocrisis heeft de Veiligheidsregio Zeeland besloten dat alle hotels, (mini)campings en vakantieparken in Zeeland gesloten blijven tot 10 mei 2020. Wij volgen dit beleid. 

Mogelijk wordt deze datum nog verschoven. Mocht u na 10 mei willen kamperen bij ons, informeer vooraf of wij inmiddels geopend zijn.

 

Wij hopen u later in goede gezondheid weer te zien!

Familie de Maertelaere

.

.

Beschikbaarheid

  • Comfortplaats in het voorseizoen allemaal gereserveerd.
  • Comfortplaats in het hoogseizoen beperkt beschikbaar.
  • Overige plaatsen nog beschikbaar.

.

.