Minicamping Boerenhof

 

Fam. De Maertelaere

Provincialeweg 29

4503 GD GROEDE (Boerenhol)

(+31) (0) 117 38 16 71

info@minicampingboerenhof.nl

www.minicampingboerenhof.nl

Honden op de camping in Zeeland

Honden zijn van harte welkom. Op de camping is een grasveld om te vliegeren of te voetballen. Honden mogen er met hun baasje ook spelen. Zo lang u rekening houdt met de andere gasten.

Slaapt uw hond(en) in uw auto? Reserveer een standplaats op het  2e veld (met uitzicht over de polder), dan mag de auto bij u op de standplaats staan. Honden horen wèl aan de lijn. U mag ook een ren op de standplaats maken, bijvoorbeeld rond de caravan waar de hond veilig kan spelen, zoals op onderstaande foto.

 

Om het voor iedereen aangenaam te houden hanteren wij een maximum aantal honden. Wilt u met meerdere honden komen? Informeer naar de mogelijkheden.

 

Honden uitlaten in de polder

Vanaf de camping bent u binnen enkele minuten met uw hond op een polderweg,  waar de hond los mag lopen. Het  Ommetje Boerenhof  is een heerlijke wandeling met uw hond!

 

Honden op het strand

Uw hond mag mee naar het strand.  Ze moeten aangelijnd zijn van 1 mei tot 1 oktober tussen 10.00 en 18.00 uur. Daarvoor en daarna mogen ze loslopen. 

 

Hondenschool in Boerenhol

Wilt u tijdens uw vakantie geen training met uw hond missen? U bent van harte welkom bij de hondenschool van onze buren: Country Dogs. Zij bieden voor de toeristen  gasttrainingen. Meer info vindt u terug op hun website:www.countrydogs.tk.

 

CORONAVIRUS

Lees hier meer over de maatregelen die wij nemen vanwege het Coronavirus

Vanaf 1 juni 2021 willen we de maatregelen versoepelen.

.

 

Seizoen 2022

Maandag 10 januari 2022 starten we met reserveren voor kampeerseizoen 2022. 
Heeft u tussentijds vragen? Stuur ons gerust een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Met vriendelijke groet,
Familie de Maertelaere

.

.

Coronaproof uitjes

In deze bijzondere tijd zijn de uitstapjes anders. Maar toch kan er nog veel! U kunt hier zeker nog genieten van uw vakantie. Wij hebben voor u een overzicht gemaakt van uitstapjes in West Zeeuws-Vlaanderen die u nog veilig kunt doen! Bekijk hier de Coronaproof uitjes.

.

/** * * */ /**Mini Zoek en Boek **/