Minicamping Boerenhof

 

Fam. De Maertelaere

Provincialeweg 29

4503 GD GROEDE (Boerenhol)

(+31) (0) 117 38 16 71

info@minicampingboerenhof.nl

www.minicampingboerenhof.nl

1: Beleef zee & strand

Pootje baden, schelpjes zoeken, drankje drinken bij een strandpaviljoen, oftewel genieten van de Zeeuwse kust. U kunt het hier bij uitstek.


Schoonste stranden van Nederland

De stranden hebben de blauwe vlag en zijn daarmee één van de veiligste en schoonste stranden van Nederland.  Al heel wat jaren heeft gemeente Sluis deze erkenning voor haar stranden gekregen. 

 


Slecht ter been: Panoramaweg

Bent u slecht ter been? Dan is de Panoramaweg een aanrader. Met de auto rijdt u langs de zeekant. De Panoramaweg ligt bij de vuurtoren van Breskens. Door de aanleg van het natuurgebied Waterdunen, is de Panoramaweg alleen nog vanaf Groede te bereiken. U mag er maximaal 1 uur parkeren.

 

Verschillende strandpaviljoens beschikken over strandrolstoelen die u mag lenen. Dit zijn rolstoelen met extra dikke luchtbanden. De dichtsbij zijnde staan bij:

 • Strandpaviljoen PUUR, Groede
 • Srandpaviljoen 't Halve Maentje, Breskens
 • Strandpaviljoen Breskens aan Zee, Breskens. Hier kunt u met de auto het gemakkelijkste dichtbij parkeren.


Oudste gietijzeren vuurtoren

De  vuurtoren  is de oudst overgebleven gietijzeren vuurtoren van Nederland. Het bestaat uit een achtzijdige romp met een balustrade en een lichthuis met koepel en draailicht en is gebouwd in 1867. De vuurtoren was altijd van de Belgische staat, maar is overgedragen aan een speciaal opgerichte stichting. Hiermee is het behoud van de vuurtoren veilig gesteld. In het najaar van 2014 is de buitenzijde gerestaureerd en in 2015 is de binnenkant aangepakt. Sindsdien kunt u de vuurtoren ook aan de binnenzijde bezoeken. Een aanrader!

 

 

Top 10 Activiteiten Zeeuws-Vlaanderen

 1. Beleef zee & strand
 2. Geniet van Groede
 3. Fiets door de Zeeuwse polders
 4. Bezoek Breskens
 5. Zeehonden kijken op de Hooge Platen
 6. Winkelen in Sluis
 7. Bewonder Brugge
 8. Bezoek een boerderij
 9. Met de veerboot naar Walcheren
 10. Plopsaland & Dolfinarium

 

/** * * */ /**Mini Zoek en Boek **/