Minicamping Boerenhof

 

Fam. De Maertelaere

Provincialeweg 29

4503 GD GROEDE (Boerenhol)

(+31) (0) 117 38 16 71

info@minicampingboerenhof.nl

www.minicampingboerenhof.nl

10: Plopsaland & Dolfinarium

Plopsaland De Panne

Plopsaland  is een leuk pretpark voor de jonge kinderen in de Panne in België. Een park met Kabouter Plop, Mega Mindy, Piet Piraat, Samson & Gert en Het huis Anubis. Daarnaast zijn er leuke attracties zoals Anubis the ride, Het bos van Plop, Mega Mindy jetski, de Big & Betsy Hoeve en het K3 museum.

 

Plopsaland praktisch

Er is een ruime parkeerplaats bij het pretpark, u kunt uw auto gemakkelijk betaald parkeren. Als u uw entreekaarten van te voren koopt, bent u voordeliger uit en voorkomt u het staan in een wachtrij bij de kassa. Tip: Koop ze online met korting op www.uitmetkorting.nl. Huisdieren mogen helaas niet mee, uitgezonderd blindengeleidehonden. Er is eventueel een kennel voor uw hond.

 

Plopsaland

De Pannelaan 68

8660 Adinkerke

België

www.plopsa.be

 

  

Boudewijn Seapark Brugge

In het Dolfinarium van het Boudewijn Seapark kunt u genieten van een mooie show met dolfijnen. Buiten is het zeeleeuwentheater met zeeleeuwen en zeehonden. En er is een roofvogelshow. Naast de dieren zijn er attracties als: Orca ride, het piratenschip Sancta Maria en het grote Bobo's Indoor speeldorp.

 

Boudewijn Seapark praktisch

Het Seapark is van 10u tot 18u geopend tijdens de Vlaamse schoolvakanties. Let op: deze wijken af van de Nederlandse schoolvakanties. Er is voldoende ruimte om uw auto te parkeren bij het pretpark. Tip: Koop de toegangskaartjes online met korting op www.uitmetkorting.nl

 

 

Boudewijn Seapark

A. de Baeckestraat 12

8200 Brugge (St-Michiels)

België

www.boudewijnseapark.be

 

De Slag om de Schelde

75 Jaar geleden is er hard gevochten voor de bevrijding van Zeeuws-Vlaanderen. Lees hier wat er gebeurde rond de boerderij.

.

Weekarrangement

Een week kamperen vanaf € 129,-. Inclusief:

  • 2 personen
  • 4 ampère stroom
  • Wifi
  • Toeristenbelasting
  • Warm water

 

Meer info: weekarrangement.

 

Geldig vanaf zaterdag 24 augustus!

Reserveer online!

.