Minicamping Boerenhof

 

Fam. De Maertelaere

Provincialeweg 29

4503 GD GROEDE (Boerenhol)

(+31) (0) 117 38 16 71

info@minicampingboerenhof.nl

www.minicampingboerenhof.nl

Disclaimer

De op deze website getoonde informatie wordt door mini camping Boerenhof met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Mini camping Boerenhof verstrekt door middel van deze website louter informatie over producten en diensten die door www.minicampingboerenhof.nl worden aangeboden. Of informatie over de omgeving waar Mini camping Boerenhof geen enkele invloed of verantwoordelijkheid over heeft. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.


Het reproduceren van teksten, foto’s of filmpjes van www.minicampingboerenhof.nl is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van mini camping Boerenhof. Tenzij dit anders op de website wordt vermeld. Mocht u gebruik willen maken van onze teksten, foto’s of filmpjes, gelieve contact met ons op te nemen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  

 
Mini camping Boerenhof aanvaardt geen enkele vorm van aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. Mini camping Boerenhof aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van www.minicampingboerenhof.nl opgenomen informatie en tarieven.


Hoewel mini camping Boerenhof alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is mini camping Boerenhof niet aansprakelijk voor informatie en / of berichten die door gebruikers van de website via het Internet verzonden worden.


Verwijzingen naar sites die niet door mini camping Boerenhof worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel mini camping Boerenhof uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en / of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door mini camping Boerenhof wordt onderhouden wordt afgewezen.

 

CORONAVIRUS

Lees hier meer over de maatregelen die wij nemen vanwege het Coronavirus

Vanaf 1 juni 2021 willen we de maatregelen versoepelen.

.

 

Seizoen 2022

Maandag 10 januari 2022 starten we met reserveren voor kampeerseizoen 2022. 
Heeft u tussentijds vragen? Stuur ons gerust een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Met vriendelijke groet,
Familie de Maertelaere

.

.

Coronaproof uitjes

In deze bijzondere tijd zijn de uitstapjes anders. Maar toch kan er nog veel! U kunt hier zeker nog genieten van uw vakantie. Wij hebben voor u een overzicht gemaakt van uitstapjes in West Zeeuws-Vlaanderen die u nog veilig kunt doen! Bekijk hier de Coronaproof uitjes.

.

/** * * */ /**Mini Zoek en Boek **/