Minicamping Boerenhof

 

Fam. De Maertelaere

Provincialeweg 29

4503 GD GROEDE (Boerenhol)

(+31) (0) 117 38 16 71

info@minicampingboerenhof.nl

www.minicampingboerenhof.nl

4: Bezoek Breskens

Breskens is het vertrekpunt van het fiets-voetveer Breskens - Vlissingen. Ook het beginpunt van de looplijn naar de jachthaven. Onderweg komt u langs de uitkijktrap, vanaf dit punt heeft u een prachtig uitzicht over de Westerschelde. Bezoek tijdens deze wandeling ook het Visserijmuseum en de visafslag. In de visafslag wordt nog dagelijks verse vis aangevoerd. De jachthaven heeft te maken met eb en vloed, uniek in Nederland!

 


Verder kunt u in het maritieme Breskens veel kunstwerken terugvinden, zoals van Pastoor Gielliet. Of de '5 broden en 2 vissen' van Johnny Beerens op de graansilo's in de vissershaven. En om uit te rusten kunt u kiezen uit verschillende restaurants waar u heerlijke verse vis kunt eten, bijvoorbeeld op het Spuiplein, of bij de jachthaven.

 

Gesloten tot 10 mei 2020

Vanwege de Coronocrisis heeft de Veiligheidsregio Zeeland besloten dat alle hotels, (mini)campings en vakantieparken in Zeeland gesloten blijven tot 10 mei 2020. Wij volgen dit beleid. 

Mogelijk wordt deze datum nog verschoven. Mocht u na 10 mei willen kamperen bij ons, informeer vooraf of wij inmiddels geopend zijn.

 

Wij hopen u later in goede gezondheid weer te zien!

Familie de Maertelaere

.

.

Beschikbaarheid

  • Comfortplaats in het voorseizoen allemaal gereserveerd.
  • Comfortplaats in het hoogseizoen beperkt beschikbaar.
  • Overige plaatsen nog beschikbaar.

.

.